HOGY VAN?

Pajovics elkezdhette az egyéni edzéseket

Kapusunk egyelőre külön dolgozik, de ha minden rendben halad, hamarosan újra a csapattal készülhet.

Filip Pajovics augusztusban szenvedett súlyos koponyasérülést az egyik edzésen, azóta kétszer is megműtötték. Kapusunk most újra edzésbe állt, és ugyan a társaktól még külön dolgozik, de jó úton jár, hogy hamarosan teljes értékű munkát végezhessen.

"A rehabilitációnak azon fázisában tart Pajovics, amikor elkezdhette az egyéni fizikai felkészülést. Kontroll vizsgálatok várnak még rá mielőtt újra a csapathoz csatlakozik, de jó ütemben halad a felépülése. Úgy néz ki, hogy a rekonstrukciós beavatkozás, amit Dr. Vitanovics Dusán idegsebész végzett el az Amerikai úti Idegsebészeten, sikeresnek bizonyult, így az előzetes várakozásokhoz képest akár rövidülhet is a felépülés ideje" - mondta a vidi.hu-nak Dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"Szeretném megköszönni azt a sok támogatást és szeretetet, amit kaptam a klubtól és a szurkolóktól, végtelenül hálás vagyok, hogy ennyien biztattak ebben a nehéz időszakban. Természetesen a barátnőm, a családom és a barátaim is rengeteget segítettek, nélkülük nem tartanék most itt. Elkezdtem a munkát, remélem, minél előbb a többiekkel együtt készülhetek és a pályára is visszatérhetek" - nyilatkozta Filip Pajovics.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek