Marko Nikolics: "Gratulálok a játékosoknak a mai teljesítményhez"

A két vezetőedző értékelte a Vidi-Mezőkövesd bajnokit.

Marko Nikolics: 

"Gratulálok a játékosoknak a mai teljesítményhez. Fontos volt a mai mérkőzés és az, hogy így szerepeltek, mert volt olyan érzésem, hogy mindenki elkezdett kételkedni a Vidiben. Nekünk ez jó motiváció volt és sikerült jól játszanunk. Persze továbbra is alázatosan kell folytatnunk, hiszen a felénél sem vagyunk még a bajnokságnak. Keményen kell dolgoznunk, fejlődnünk kell napról-napra, sok akadály van még előttünk ahhoz, hogy elérjük a célunkat és mi legyünk a bajnokok. A Mezőkövesdnek a második gólunk előtt voltak jó momentumai, utána már nehéz dolguk volt. Mi sok helyzetet alakítottunk ki, lőttünk négy gólt, nem kaptunk egyet sem, szóval még egyszer csak gratulálni tudok a játékosoknak, a közönségnek pedig köszönjük szépen a mai szurkolást is.”

Vezetőedzőnk a két gólt szerző és két gólpasszt kiosztó Danko Lazovics teljesítményéről is kapott kérdést a sajtótájékoztatón.

„Nem kell nagy szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, Danko ma kiválóan játszott. Két gól, két gólpassz, igazán nagy kedvvel futballozott” - mondta Marko Nikolics.

Kuttor Attila:

Nyilván nem arra készültünk, hogy 4-0-ra kikapunk. Amit a mezőnyben próbáltunk játszani, az működött, ettől függetlenül tudjuk, hogy a Vidi olyan kvalitást képvisel, hogy bármikor gólt tud szerezni, nekünk viszont ebben a tekintetben fejlődnünk kell. Az elején megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de egy szerencsétlen helyzet után végül mégis az ellenfél került előnybe. A második gól előtt a játékvezető sípolt, innentől kezdve nem is érdekes, hogy les volt a szituáció vagy nem. Az elmúlt hetekben egy alapjátékot próbáltunk kialakítani, ezt a jövőben át kell vinnünk eredményességbe, ez lesz a legfontosabb feladatunk a bajnoki szünetben. 

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek