Minden jegy elfogyott a Vidi - Honvéd rangadóra!

Senki ne induljon el május 27-én a meccsre, akinek nincs belépője vagy érvényes szezonbérlete. A mérkőzés napján egyetlen hazai pénztár sem nyit ki.

A május 27-én, vasárnap 19.30-kor kezdődő Vidi - Honvéd rangadóra minden jegy elfogyott

Szurkolóink sem online, sem a VidiShopban vagy partnereinknél nem tudnak már belépőt vásárolni a mérkőzésre. Természetesen így a meccs napján, a helyszínen sem nyitnak ki a pénztárak, tehát kérjük szurkolóinkat, érvényes belépő nélkül ne induljanak el május 27-én Felcsútra!

A találkozót megelőzően - korlátozott számban - felszabadulhatnak még jegyek, amennyiben így alakul és újra lehetőség nyílik a vásárlásra, értesíteni fogjuk szurkolóinkat!

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A találkozó előtt Felcsúton tartandó rendezvény miatt javasoljuk szurkolónknak, hogy a Zámoly-Csákvár-Vértesboglár-Felcsút útvonalon közelítsék meg a Pancho Arénát (8086 Felcsút, Fő utca 176.). 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4 km távolság a lehajtótól)

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton közelíthető meg, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre!

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek