Marko Nikolics: "Jól kezdtük a találkozót, de a kapott gól után idegessé váltunk"

Vezetőedzőnk és a Paks megbízott edzője, Németh Zoltán értékelte a találkozót.

Marko Nikolics: 

"Gratulálok a vendégcsapatnak a pontszerzéshez. Jól kezdtük a találkozót, kontrolláltuk a pályán történteket, de a kapott gól után némi idegesség jött a játékunkba. Viszonylag gyorsan egyenlítettünk azért, ezen kívül is volt még néhány száz százalékos lehetőségünk, amelyek kimaradtak. A kihagyott helyzeteken kívül pedig hoztunk pár nagyon rossz döntést a támadó harmadban. Az, hogy megszerezték a vezetést, lehetőséget adott a Paksnak arra, hogy az előre megtervezett játékukat mutassák, persze mi is próbáltuk a lehető legjobb teljesítményünket nyújtani. Úgy éreztem, hogy... hogyan fogalmazzak. Kicsit ideges atmoszférát éreztem ma a stadionban. Jobban kellett volna koncentrálnunk a támadások során, valamint ma a pontrúgásaink sem sikerültek. Nem könnyű ebben a ritmusban játszani, 3-4 naponta, de ez még csak a szezon kezdete. Jönnek még nehéz mérkőzések, most már azokra kell koncentrálnunk!”

Vezetőedzőnket a sajtótájékoztatón arról is kérdezték, hogy bízik-e abban, hogy a bojkottáló szurkolók visszatérnek-e a Ludogorets elleni fontos BL-selejtezőre.

"Nincs információm arról, hogy visszatérnek-e. Nem a legjobb a hangulat a „kemény” szurkolók nélkül. De persze a teljes hangulathoz kell a többi szurkoló és a családok is. Három nap múlva fontos meccsünk lesz a Bajnokok Ligájában. Az előző szezonban, vagy éppen a Kisvárda ellen jó teljesítményt nyújtott a csapat, több támogatást érdemelnek. Edzőként rám nincs akkora hatással ez, de tudom, hogy a játékosoknak mit jelent a szurkolás. Akkor tudják a legjobbukat nyújtani, amikor jobb focihangulatban játszanak.”

Németh Zoltán:

"Egyrészt nagyon örülünk az egy pontnak, másrészt vannak azért vegyes érzéseink is, 1-1-nél volt két meccslabdánk is, ezeket sajnos nem tudtunk kihasználni. A Vidi egy nagyon jó csapat, de készültünk arra, hogy a szerdai kemény mérkőzés és az utazás miatt nem voltak teljesen frissek, ezt próbáltuk kihasználni. A tavalyi bajnokcsapattal játszottunk, ellenük idegenben minden pont bravúr, de a kihagyott lehetőségek miatt van azért némi hiányérzetünk. Sok sikert a Vidinek a szerdai visszavágóra!”

Szerző: Molvidi.hu

Fotó: molvidi.hu

További hírek