Döntetlen a DVSC ellen

Az első félidőben Varga Kevin szerzett vezetést a vendégek számára, Tamás Krisztián hatalmas góllal egyenlített a 91. percben.

Csapatunk két Malmö elleni BL-selejtező között péntek este a DVSC együttesét látta vendégül a Pancho Arénában. Jól kezdtük a meccset, a 10. percben Marko Scsepovics vállalkozott lövésre 20 méterről, lökete a kapufáról lefelé pattant, de Nagy Sándor hátáról végül nem került a gólvonal mögé a játékszer. Négy perccel később szinte a semmiből vezetést szerzett a Loki, Varga Kevin egy átvétel után középről, 20 méterről lőtt a jobb alsó sarokba (0-1).

A 24. percben Juhász szerzett labdát a védők vonalában, előretört, majd indította a bal oldalon Kovácsot.  Középpályásunk beadására a közben az ellenfél tizenhatosán belülre érő csapatkapitányunk érkezett, aki a kapuba pörgetett volna, de Nagy Sándor hárított. A 28. percben Tamás életerős lövését védte Nagy. Tíz perc elteltével Huszti előtt adódott hatalmas gólhelyzet, 13 méterről, kissé éles szögből, ballal, nagy erővel lőtt, próbálkozása azonban az oldalhálóban kötött ki. A játékrész vége előtt két perccel Tamás adott be egy csel után balról, Pátkai érkezett a hosszún, de 4 méterről, fejjel, nem sikerült a kapu felé irányítani a labdát.

Marko Nikolics a szünetben kettőt is cserélt, Sós és Varga helyére Nikolov és Anel Hadzic érkezett. Az 52. percben Tőzsér veszélyeztetett szabadrúgásból, a labda azonban végül elsuhant a kapunk mellett. A következő veszélyes eseményt az 58. percben jegyezhettük fel, ekkor Tamás kényszerítőzött Marko Scsepoviccsal, majd az alapvonalról beadott, de a védőknek sikerült felszabadítaniuk. Húsz percet kellett várnunk egy újabb gólszerzési lehetőségre, Juhász fejelt kapu fölé egy szabadrúgást követően.

Öt perccel a vége előtt Bereczki dönthette volna el a meccset, egyedül vezette a labdát Kovácsikra, a Loki játékosa ki is cselezte kapusunkat, azonban elvesztette az egyensúlyát, így nem tudott az üres kapuba lőni. Úgy tűnt, a vendégek megszerzik mindhárom bajnoki pontot, de a 91. percben Kovács adott be az alapvonalról, jobbról, Nagy hozzáért, Cikos kicsúsztatta, Tamás pedig érkezett és 18 méterről és kapásból óriási bombát eresztett a bal felsőbe (1-1). Újabb gólt már egyik csapat sem szerzett, így továbbra is veretlen a Vidi és a DVSC is a bajnokságban.

Csapatunk legközelebb kedden este 20 órakor a Malmö ellen lép pályára a Pancho Arénában. A BL-selejtezőre minden jegy elkelt.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molvidi.hu

További hírek